Är tillbaka hemma efter en härlig cykeltur runt Långsjön inte långt från där vi bor. Det är en otrolig förmån att ha så nära som jag har både till  motionsspår, sjöar och vandringsleder.
Sverige har ett varierat  omfattande utbud av skog och natur som möjligör ett rikt friluftsliv. Närheten till det och ett vettigt boende avgjorde när vi valde boendeort, då flytten gick från Åtvidaberg.
Rätt sida om stan påverkade också. Det är lätt att ta sig ner till Östergötland för att umgås med släkt och vänner. Vi har vårt fritidsboende där som är en oas.
Det är bara att konstatera, jag är ingen riktig stadsbo, jag har svårt att se mig själv mitt i stan, trots att jag är ett Stockholmfan.

Ylva ThörnFör att återgå till kvällens match så känns det som vi har en chans att vinna. Eftersom jag själv spelat fotboll i många år så är min inställning att matchen pågår till det att domaren blåst slutsignal och det är då killarna kan vila.
Jag tror att det kommer att bli en tuff och hård kamp. Förbundskapten Erik Hamréns kommentar på radion vid lunchtid var: De kan inte tro att de ska vara de snälla killarna.
Visst kan man väl säga att  (vi ) Sverige fått en bra start i kvalet och framgång brukar föda framgång så varför inte vinst.
Det sker en generationsväxling som är intressant och själv är jag naturligtvis imponerad av Ola Toivonen. Har han flyt kan det vara han som avgör.

Osökt kommer jag att tänka på Ralf Edström. Ralf var en gudabenådad fotbollsspelare (spelade dessutom i Åtvidabergs FF under glansåren) har spelat i holländska PSV Eindhoven.

Till alla som tycker att jag ska säga något om Zlatan svarar jag att det gör jag inte, för det gör alla andra.

Sist, men inte minst, vill jag understyka att landslaget har elva man på plan och det krävs att hela laget fungerar, att var och en gör sitt jobb.
Till det behövs en ledare som får med sig laget och där spelarna känner tillit till varandra och själva tror på sin förmåga.
Det är precis som det är i arbetslivet och samhället i övrigt.
Det är därför jag anser att sporten berikar och utvecklar arbetslivet.