SVAR: Jag upplever själv att jag är lite tröttare under våren. Trötthet kan bero på många saker, från att vi behöver röra på oss lite mer till att vi behöver dra ner på tempot, öka tempot eller hitta avslappningen. Det kan även bero på andra obalanser. Kanske borde du kolla upp att din kropp inte lider brist på något? B-vitaminbrist leder till trötthet och matthet. Själv piggar jag upp mig med lite extra B-vitamin så här på våren och det funkar fint. Rent mentalt jobbar jag mycket med att hamna i goda tillstånd. Bra musik, härliga vänner och energifyllt jobb ger mig energi. Försök också att hitta det positiva i varje dag. Skaffa en ”må-bra-bok”, där du varje dag skriver det som fått dig att må bra just den dagen. Skriv också tre positiva saker om dig själv. Det finns saker att vara tacksam för även mörka dagar.