Och hon hoppades att valet av Lenita Granlund till avtalssekreterare säkert innebär en smärre revolution bland de övriga gubbarna i LO:s avtalsråd.
– Det är speciellt att hålla tal på sitt eget förbunds kongress, sa Wanja som fortfarande kände lika starkt för sitt gamla undersköterskejobb och Kommunal som fackförbund.
 – Det är viktigt att brinna för sina medlemmar, men också för dem som inte är medlemmar och då måste vi också brinna för organisationen som kämpar för att organisera dem.
Och hon pekade på det oerhört viktiga att arbeta för att få med nya invandrare och ungdomar.
– Bara 25 procent av de unga är positivt inställda till facket. De får i vissa medier lära sig att förhandla själv med chefen och det är väl bra, men det försvagar kollektivet på arbetsplatsen.

Hon påpekade också att det är betydligt lägre organisationsgrad inom den privata vård- och omsorgen än inom den allmänna. Här har Kommunal en mycket stor uppgift att arbeta med.
– Vi vet alla som sitter här att den borgerliga alliansen har förstört mycket för Kommunals medlemmar under de här gångna snart fyra åren. Framförallt a-kassan.
– Fråga en städare på ett hotell här i närheten, varför han eller hon ska betala 430 kr i a-kassan per månad, medan chefen som kanske är akademiker bara betalar 90 kr?
– Tro inte att det bara räcker med att byta regering i höst, för det ska vi göra. Vi har mycket arbete efter valet också för att bygga upp det som rivits ner, avslutade Lundby-Wedin.