Tonårskillen Nick flyr sin jobbiga verklighet med hjälp av Frank Sinatra och Fellini. Tills mammans kille trasslat in sig i skumma affärer och de måste fly på riktigt, med en gammal husvagn.
I all misär dyker Sheeni upp. Hon är raka motsatsen till de flesta andra kvinnor i filmen, som är dumma, blonda och slampiga. Sheeni är sexig på det intellektuella och ljuva sättet och Nicks stora dröm (ja ja, jag hör hur det låter).

Omgivningen gör allt för att dela på dem och för att få leva sin dröm – och förlora oskulden – går Nick hur långt som helst med hjälp av sitt nya, tuffa alter ego François (som är Sheenis drömman, för snälla killar får ju aldrig någon tjej.) Det får katastrofala följder.

Storyn må vara klyschig så det stänker om det. Men det här är en bedårande och snygg komedi med en härlig blandning av ungdom, nördighet, omöjlig kärlek, sexualitet, sköna toner, skarpa repliker och lite ”välment” ondska.
”We´re both young, let’s just live”, säger Sheeni till den i början präktiga Nick, och det är den här filmens motto.