Att jag dessutom jobbade på skift i onsdags innebar att jag kunde gå hem lite tidigare idag istället. Så jag traskade ganska nöjt hem kl 14.30 i ett regnväder som knappast fick mig på dåligt humör.
Det är ju fredag och äntligen en ledig helg.
 
Denna vecka blev ju som sagt inte alls som jag hade tänkt mig. Jag hade ju tänkt vara i Kenya och traska bland sockerrörspantage, men veckan gick trots allt fort ändå.
Nog att det va lite bittert när det börja snöa och en förlust i innebandy tyngde ner lite. Men imorgon ska det bli lite solsken har vädergudarna skvallat om och kanske att jag åker ner till stationen på min fritid ikväll och på söndag ändå och fyller upp i något lag på innebandyn. Hoppas ju självklart på lite revansch. Det är ju trots allt mitt skift…och finns det något mer klyschigare att säga än att man är som en familj på en brandstation?
 
Denna dag bestod nästan bara av att finslipa mitt förslag på insatskortet. Jag tror det kommer bli riktigt bra faktiskt.
Nästa vecka ska det bedömas och eftersom min tid här som bloggare på KA tar slut då kan jag bara hänvisa till min hemsida för den som vill fortsätta att följa min vardag och se hur det gick med bedömningen. Det är en privat hemsida och kanske till en besvikelse har jag lagt mycket lösenordskyddat. Men min blogg är öppen för alla.
Och det är ju där det händer saker  🙂

Nu har det blivit mycket brandrelaterat i alla dessa inlägg men på min privata hemsida kan ni läsa hur jag tappert kommer försöka ta en plats i damlandslaget i amerikansk fotboll och om det blir någon Kenyaresa framöver och hur nya äventyr planeras och genomförs…
Ni är välkomna och jag tackar för att ni tagit er tid att läsa mina ord i med och motgångar under veckan.