Well, well, igår så spelade alltså caj karlsson och jag på nöjesmagasinet i Kristianstad för så där en 150 personer, det var ju tisdagkväll så det var bara vår hårda kärna av fans…. men vi hade det trevligt tycker jag, folk lyssnade, väldigt tysta, trots öl och vin.
Sen satt vi halva natten på mitt rum, Caj, jag och min kompis Gahangir och försökte titta på en DVD, en konsertfilm, som Caj snart ska släppa.
Det gick inte, Caj kämpade i en timme med tekniken, jag tyckte han skulle ge upp, men han är en sån som inte gör det. Jag hatar att strula med sånt.

Jag somnade i soffan, hoppade sen upp i arla morgonstund,gick en snabb sväng i Kristianstad, längs alla fågeldammar och kanaler. Det var frost nu och fåglarna tryckte ihop sej i vassruggarna och klagade. Huvva.
Sen kom en Per Anders och skjutsade mej till Olofström , där jag skulle fick stå och sjunga en av mina låtar framför hans kamera.
Han gör en dokumentär om alla i Olofström som drabbats av Volvos nerdragningar och lönesänkningar, det har ju drabbat Olofström hårt, dels en stor Volvofabrik plus underleverantörer. Jag vet att han gör bra dokumentärer och tycker som jag om det mesta, så jag ställde gärna upp.

Det var dock svårt att sjunga och spela gitarr vid en vägkant i Blekinge en iskall decembermorgon, vet inte hur det blev.
Hursomhelst bjöd han på lunch och skjutsade mej till malmö.
Nu är jag här, i den trevligaste stan söder om dalarna, men var är värmen, den ljumma brisen från ribbersborg?
Bortblåst kan jag säja.

Vad ska jag berätta mer…snart är det gigtime och jag är lite snuvig, kanske är det fläskfebern i förmildrad variant, jag föll till slut till föga och smackade i mej det där jävla vaccinet som kostat svenska staten så mycket, nu har dom ju ändå blivit pålurade all denna vaccin för nåt som tagit livet av 17 människor, en vanlig fluns tar tydligen 2000 personer i sveriga av daga, men vem är jag att avgöra vad som är en risk eller inte?
Tur att man inte har småbarn längre, då hade det varit svårare att bestämma sej.

Till sommaren har Caj
och jag bestämt oss för att göra en jätteturne, tillsammans med massa andra artister helst, mot borgarregeringen.
Speciellt Björklund. Sa vi igår. Och Maud Olofsson, tänkte jag idag när jag var i Olofström.

All the best