Som ni redan läst så är jag 29 år ett halvår till, och detta är oerhört viktigt för 29 låter så ungt. Jag bor i ett nyrenoverat hus i Karlskoga tillsammans med min för tillfället gravida sambo Cecilia och vår son Viggo som är 3,5 år ung.
Som sagt jag är en kille med många järn i elden både privat och på jobbet, ibland eller just nu känner jag att det är lite för mycket kring mig. Men det är självförvållat då jag har en tendens att vilja lite för mycket, involvera mig lite för mycket samtidigt som tiden på dygnet bara är 24 timmar.
Och tro mig jag har ansökt om 28 timmars dygn men ingen har velat godkänna det på facket.

Mina intressen är självklart min familj med Viggo i spetsen, för mig var det ingen tvekan om att få vara hemma 8 månader med honom då min sambo började jobba när han var 10 månader.
Ja säger bara fy fasen vad ni mammor är fantastiska som gjort detta i alla år, mamma tack du måste ha haft ett helsike med mig och brorsan.

Detta gör att jag har en helt annan syn på livet, förut så tog man allt med en klackspark alá Zlatan. Men nu fick man chansen att bli torr bakom öronen och ta ansvar. Otroligt viktigt och kul, synd att orättvisorna i vårt avlånga land gör att inte alla har råd att vara pappalediga. Snacka om en klassklyfta i vårt så neutrala land Sverige.
Anledningen är ju att män oftast tjänar bättre så man har helt enkelt inte råd. Skärpnig regering och bestämmande.

Nu svävade jag iväg som vanligt har en tendens att göra det då jag skriver först och tänker till efter en vecka typ.
Mitt andra intresse är fotboll, jag brukar alltid försöka hinna med en eller två landskamper per år. Har en arbetskamrat som jag är iväg med, en sk killsak.

Är även seniortränare för ett div 6 lag som just nu försöker kvala sig kvar i serien. Ser bra ut för jag har ju coachat oss till ett övertag såklart.
Har själv varit målvakt många år med div 2 spel som högsta merit, men slet av främre korsbandet ifjol så nu väntar operation i slutet av oktober med sjukskrivning ca 3 månader.
Fy för det men som sagt blir ju bättre efteråt. Blir en close encounter med Försäkringskassan nu, fy jag bävar mig för dom har ju inte direkt rosat marken under borgarnas tid. Tänker på alla dom som tvingas vara sjukskrivna och inte har något val eller möjligheter. Jag har valt min operation och får köpa att det blir lite knas. Men alla andra som inte kan välja det är dom jag vill stå upp för.

Vi har som sagt fått totalrenovera ett hus och ärligt efter ett år så börjar man bli lite trött på det. Så nu måste jag dra och hämta fönster till ett projekt på farstukvist. Som sagt får se om jag hinner nåt mer idag, skall träna laget oxå.

Trevlig lill-lördag på er alla.