Vad säger man då utan att Viggo som ligger bredvid mig skall uppfatta pappa som arg.
Ärligt känner mig så kränkt, att någon/några varit inne på min gård tagit våra cyklar medans vi ligger och snusar i våra sängar.
Men samtidigt vad kan jag göra, polisen har ju inte i närheten av de resurser som krävs för att lösa betydligt grövre brott än vad våra fjuttiga cyklar är.
Men ändå känner man sig så naken och ett obehagligt rus går från topp till tå.

Framför allt om jag eller någon annan nu skulle hitta cyklarna totalt kvaddade, för det känns så onödigt. Får hoppas att cykeln kommer användas av någon som har behov av att få sina barn till dagis på en olaglig väg, för då får ju iallafall barnet en säker resa i barnstolen.

Nej skämtåsido detta är ju ett vardagsproblem som vi allt för ofta accepterar men jag skall nu göra en polisanmälan för att det är genom att göra det med alla brott som polisenn kan få mer resurser.
Man kanske inte alltid får ut något av det direkt men i det långa loppet tror jag att ju mer anmälningar desto mer poliser i samhället.

Hade ju tänkt skriva lite om mig själv idag, min familj och min fritid, tyvärr får ta det senare då jag fick annat att ta tag i.
Ni som läser detta om nu någon gör det, skriv gärna kommentarer och kritik positiv som negativ.
Stavningen får ni acceptera tyvärr, finns inte abc-koll på mailen.

Oj nu ser jag något positivt iallafall, stekt fisk med örtsås till lunch, inte dumt alls. Skolmaten har gjort stor framsteg i Karlskoga.

Fundera på detta, om du fick bestämma över din verksamhet en dag vad skulle du göra då? Vad vore det första du skulle ta tag i?