Cheryl Brooks har arbetat i trettio år som sjuksköterska på intensivvården och bor på en liten gård i Indiana med man och två söner.
– Jag fantiserar alltid ihop historier, till och med när jag diskar, berättar Cheryl.
Efter ett refuseringsbrev från Harlequin slutade Cheryl att skriva under några år.
– Men så såg min man och jag en italiensk film, och jag sa till honom att dit vill jag åka. Han svarade ”skriv en bok då, så får vi råd”.

På tre år skrev hon femton böcker, men det var först när hon skrev en science fiction-roman om läckra utomjordingar med särskilda sexuella förmågor som hon fick napp. Nu har hon egen webbsida och blogg och det är lång kö när Cheryl signerar böcker på konferensen. Men trots att hon har kontrakt på nio böcker med förlaget Source-books kan hon inte leva på författandet, och någon resa till Italien har det inte blivit än.
– Men jag fick italienskt kakel i badrummet!