Båda hennes stora idoler Adam Tensta och den kände kurdiske sångaren Sivan Perwer uppträdde. Via kontakter lyckades vi komma bakom scenen och dottern fick fotograferas med Sivan Perwer.
Min dotter som har sett Sivan Perwer sjunga för hundratusentals kurder i irakiska Kurdistan på video frågade gång på gång på svenska: ”Pappa, är du säker på att han är Sivan Perwer, han ser ju så liten ut”.

Visst känner vi igen den där känslan av att de man beundrar ska vara riktigt stora jättar. Det var rörande att se hundratals små barn och ungdomar vänta på sin stora idol Adam Tensta samtidigt som hundratals både yngre och äldre kurder väntade på Sivan som skulle framträda efter Adam Tensta.

Tensta Marknad har verkligen växt till ett stort evenemang och festgeneralen Burhan Yildiz lyckas få människor med olika bakgrund och ålder att känna samhörighet och vara stolta över sin förort.

Nu ropar dottern och vill ha varm mjölk med honung i!