Ta kombinationen High School, droger och en massa sex och blanda det med lite skräck och väldigt mycket blod, och vips har du en succé. I varje fall tycks producenterna tänka så. Mandy Lane är skolans hetaste tjej utseendemässigt men ack så präktig.
Efter mycket övertalning följer hon till slut med det coola gänget ut till ranchen. Och ännu ett ändlöst tråkigt amerikanskt ungdomsfestande kan ta sin början. Vi har han som ständigt suger på en joint, nån som plingar på en gitarr, och så vurmen för att bada aspackad.
Det är för sorgligt om de verkligen har det så här på riktigt, när det är meningen att de ska ha roligt.

Men snart kan det rysliga ta sin början. En efter en försvinner ungdomarna i natten och blodet sprutar i takt med att sexanspelningarna blir fler och fler. Antar att detta är ett försök till förnyelse av ”High School-sex-skräck-genren”. Men det förlåter verkligen inte alla karaktärernas helt ologiska beteende (ringa polisen någon?).

Även om det faktiskt rätt så överraskande slutet lyfter betyget till en tvåa försvinner inte känslan av att detta bara är sjukt – och totalt onödigt. För vem och varför är den här historien skriven? Kan det vara satir? Vet ej, I så fall går den inte hem.