Fokusering
”Vad har jag lärt mig, vad tar jag med mig och vad blir mitt nästa mål”

Denna vecka ska du läsa igenom alla veckorna och titta på det utifrån ett utifrån perspektiv. Vad lärde du dig av varje vecka? Vad tar du med dig i fortsättningen? Du ska känna efter om du upplever att du hittat en balans mellan den fysiska aktiviteten och de långsamma rörelserna och återhämtningen.

Nu går jag vidare…
Det finns många tillfällen i livet som innebär påfrestningar på olika plan. Vi kommer inte alltid att ta den enklaste vägen utan kommer ibland att välja en lite ”knöligare” väg.
Det jag önskar och mitt mål med att arbeta med er, i I form mer KA, har varit att på ett balanserat sätt ge er verktyg och nycklar till ett hälsosamt liv. Det kommer att finnas många vägar att välja för er och jag hoppas att ni med dessa verktyg och nycklar kan göra ert eget val. Välja det som är bra för var och en av er och fortsätta den personliga utvecklingen för er egen skull. Det finns egentligen bara ett till budskap som jag vill dela med mig och som också kommer att underlätta era val i framtiden.

Var positiv! – med en positiv inställning till livet och med en positiv och glad attityd och inställning kommer även tyngre beslut och misstag att upplevas mer överkomliga. Ni kommer också att märka att misstag också leder er framåt och med tiden blir en erfarenhet.
För att citera mig själv:
”Man väljer aldrig fel väg, vägar kan bara vara lite annorlunda och olika. En del är raka, en del är kurviga och ibland kan även en väg vara en omväg. När du har bestämt dig för vilket tillstånd du vill ha eller skapa kommer du också att välja den vägen som för dig dit!”
Lycka till!!

Motion
1 h promenad 4 dagar med styrkepass på boll i veckan, växla gärna i terräng – välj ibland backar, trappor mm.
(bollövningar – benlyft, sit ups, arm/bensträck, rygglyft, armhävning, ”bryggan”

2 st Intervallpass Jogga 10 min – gå 2 min, upprepa 3 ggr

Se till att springa
sista passet senast under fredagen. Gå en vanlig promenad på 1 h på lördagen utan styrka och vila helt under söndagen!

Bollprogram
Benlyft        30 x 1
Arm och Bensträck    30 x 1
Sit ups         15 x 1
Armhäv        10 x 1
Ryggresning    15 x 1
Bryggan        10 x 1

Matsedel
Måndag: Lax i ugn med Qinoa/bönsallad (häll i Qinoa i Bea´s blandsallad
Tisdag: Torsk i ugn med Rött råris
Onsdag: Skaldjursås med pasta
Torsdag:Fiskgryta
Fredag: Tacos/nachos med nötfärs och tacosås och grönsaker, guacemole
Lördag: Sjömanskyckling
Söndag: Biff i tomatsås med Quinoa och Mia´s böndipp

Denna vecka får du äta bröd. Men endast 1 skiva per dag.

Egen tid
Långsamma rörelser        15 min/dag
Diagonalkrypning        7 min/dag