Det är lätt för politiker att höja bensin, fordonskatt och el med mera för de blir inte själva drabbade ekonomiskt eftersom man tjänar så bra oavsett parti­färg.
Ofta säger man i massmedia att det beror på marknadspriser att bensinen måste höjas, men man nämner inte att 70 procent är skatt som går direkt till statens kassa. Sverige behöver inga mer höjda skatter eftersom vi betalar den högsta skatten i Europa.
När en politiker blir arbetslös eller får sparken så delas det ut en fallskärm på flera miljoner. Blir en arbetare arbetslös och får sparken ställs man ofta på bar backe. Politiker vet detta, men man väljer att tiga och försöker sopa problemet under mattan. Men sanningen kommer alltid fram för de lever i en skyddad verkstad långt borta ifrån den  lilla människans vardag.

Ulrik Petersson, undersköterska, Vaggeryd