Om man vände på livet skulle inte vara så dumt.
Livet är ju hårt,men vad får du egentligen tillbaka? Du dör
Därför borde man leva livet baklänges

Först uppstår du från döden.Sen bor di ett antal år i äldreboendet.Synen och hörseln blir bättre och bättre.Så småningom kan du resa dej upp själv och får lite hår.Även din macka börjar se lite anständig ut.Därför får du känslor(sexuella) du inte visste om att du hade

Du blir bra omhändertagen tills du blir 65.Sen blir du utkastad för att du är för ung.Därefter får du en guldklocka av chefen och börjar jobba: Du mjukstartar lugnt med många lediga dagar.Allteftersom du jobbar längre blir du mindre och mindre stressad.Dina sexuella känslor ökar mer och mer i takt med att din livskamrat börjar få den perfekta formen.

Eftersom du har jobbat i 40 år blir det dags att leva rövare. Dina hjärtproblem är över.Du går på fest varje ledig helg och exprimeterar med alkohol och droger,för om 25 år är det ändå slut.

Du åker på sommarsemester till Spanien och varje vinter till Alperna eftersom du har mycket pengar efter 20 år i arbetslivet. Nu är du redo för studentlivet. Du exprimenterar vidare med sprit och sex . Lära och plugga? Det behövs inte,du ska ju inte jobba ändå.

Nu blir du 12 år äldre och går tillbaka till mellanstadiet och behöver inte ta ansvar alls. Du kan leka så mycket du vill.

Sen blir du bebis och hela tiden blir omhändertagen och kramad. Till slut nästlar du dej in i en ung kvinna och tillbringar dina sista månader svävande.

Sen kommer det bästa. Du slutar som en skvättande orgasm.