Jag jobbar som personlig assistent – de senaste veckorna har jag dock varit ”övertalig” på kommunen i väntan på en omplacering.
I eftermiddag ska jag på inskolning på mitt nya jobb och det ser jag fram emot. Jag hoppas och tror att jag kommer att trivas – och hoppas och tror att brukaren och kollegorna kommer att trivas med mig.

Privat lever jag tillsammans med min man och två döttrar, fem och sex år gamla. Min mamma och min syster jobbar också som personliga assistenter, men döttrarna satsar högt – de ska bli läkare, säger de. I hushållet finns också två katter och en sköldpadda.

Denna vecka har jag då tänkt blogga om mitt nya jobb men även om något annat som i högsta grad är aktuellt för mig, nämligen köpstoppet. Mer om det senare!

Välkomna till ”min” blogg! Jag ser fram emot en intressant vecka som gästbloggare. Hoppas ni hittar någon trevlig läsning!