Beatrice AlpherbyBeatrice Ahlperby kommenterar:
– Visst ville alla gå ned i vikt. Men det viktiga är ju att på lång sikt ändra livsstil för hälsans skull. Vi har också pratat om faktorer som gener, miljö och relationer under veckorna tillsammans. Hela livet påverkas när man gör en sådan här resa.
 
– Som för Johanna, som gått igenom en ny förändring. Hon har nu insett sin kapacitet och förbättrat självkänsla och självförtroende. Framöver kan hon bära med sig sin nya ”ryggsäck” som ett positivt minne och plocka fram det hon behöver ur säcken under olika perioder i livet.

– Jag blir lycklig av att Mia leder sin egen pilatesgrupp nu. Hon har en enorm inre kraft som hon inte värdesatte på många år. Hon har äntligen börjat leva livet på sitt eget sätt. Då är det inte konstigt om självkänslan växer.

– Stefan har verkligen fått testa tålamodet under den här tiden. Vilken härligt positiv inställning han har! Nu är jag säker på att han kommer tillbaka och kan plocka fram favoriterna från vårens program när foten är läkt. Han kan redan nu arbeta med de lugna rörelserna och kanske fundera på rökningen medan foten läker…

Många kramar och ett stort lycka till i fortsättningen, alla tre!