Hells Angels, Bandidos, Outlaws, Brödraskapet, Original Gangsters, Naserligan, Asir…

Listan över de kriminella gängen i Sverige är idag lång och når ut i alla landsändar. Det var mitt i börsyrans och individualismens 80-tal som de kriminella entreprenörerna med hot och våld som affärsidé etablerade sig. Thomas Möller var först ut med Hells Angels i Malmö, sedan har nätverken förökat sig och rullat norrut över landet. Idag möter vi gängrelaterade brott dagligen i medierna.

Svensk Maffia är inte bara en kartläggning av och historien om organiserad brottslighet i det här landet. Det är ett dokument över hur det går med pojkar som inte fått tillräckligt med kramar när de var små. De har istället vuxit upp till att bli osäkra män som låter sig utnyttjas i fascistoida strukturer där hot och våld är både mål och mening.