Första seminariet är 20 november, andra 27 november. Troligen kommer 10 stycken personer att delta på både första och andra seminariet. Det är goda siffror och jag och mina arbetskamrater har anledning att vara stolta.

Kl 15.10 tar jag spårvagn 2 till Marklandsgatan, sen buss 58 till Olof Asklunds gata i Högsbo industriområde och till anställningsintervju med ett telemarketingföretag.
I cirka en halvtimme pratar jag, företagets två representanter och vi får svar på våra frågor. Han frågar mig vad som kan vara en sporre för den anställde. Jag svarar att coachning från arbetsgivaren, med genomgång om aktuellt projekt är värdefullt, bekräftar att jag har drivet och engagemanget att landa aktuellt prospekt.
I det stora hela ett fruktbart, givande möte, och jag gick ut stärkt och vid gott mod.

Efter trettio minuter med spårvagn 1 från Marklandsgatan kom jag så hem till Härlanda. En timme senare var det dags att bege sig till Hisingen och månadsmötet med kvinnoföreningen. SDN-ordföranden var där och informerade om äldreomsorgen.
Samtalet som utspann sig gick även på avvägar och vi konstaterade att Götaälvbron behöver ersättas. Det är en gammal bro med 70 år på nacken.

Frågan är vad den nya bron skall ligga, ett förslag är Gullbergsvass. Så fick vi veta om fixartjänsten med någon som kommer hem till de äldre och byter gardiner och dylikt. En av föreningskamraterna hade haft besök av fixaren och var eld och lågor över hans förtjänster. Stadsdelen Lundby har 37 000 invånare och var femte person är över 65 år.
Ett intressant möte och jag gick hem kl 21 och skriver färdigt dagboken för i dag.