Två från hemtjänsten var där. Jag brukar alltid fråga om det finns någon hemtjänstpersonal i publiken och jag blir alltid glad när det gör det. Så det blev några extra hemtjänstskämt också. Det är ju onekligen så att man träffat en hel del roliga människor som vårdbiträde. Jag glömmer aldrig tanten som sa, när jag stod i hallen och skulle gå,  -Din jävla lilla apa.
Och jag blev förvånad och frågade vad hon sa varpå hon bedyrade att hon inte sagt någoting. Sen när jag åter står i hallen för att gå hör jag henne säga
 – Jag förstår inte hur Susanna kunde höra vad jag tänkte?
Hinner tyvärr inte se Henrik Elmér köra eftersom sista tåget till Stockholm går redan 21.04.

Men det blir en trevlig resa hem i bistrovagnen med två nya komiker som också var med Ingela Horrocks och Fredrik Brunes. Duktiga båda två och vi snackar mycket jobb. Hade svårt att somna när jag kom hem. Det är ofta så,  man är liksom uppe i varv.

Nu är det tvättstugan som gäller och klistra kvitton. Jag har enskild firma och nu närmar sig årskiftet med skrämmande fart. Det är dags att börja klistra upp alla kvitton inför deklarationen i vår. Ända sedan jag startade min enskilda firma så har jag sagt att jag i slutet av varje månad ska ta en dag och klistra kvitton. Har jag gjort det? Nä. Så nu sitter jag här med en diger bunt och suckar och stönar över min dumhet. Varje år samma sak. Varför lär man sig aldrig?