Värst är när man håller på och skickar meddelanden mellan varandra och någon plötsligt helt utan förvarning loggar ut.
Jag blir alltid lika snopen. Det är som om man skulle prata i telefon och personen på andra sidan luren mitt i samtalet lägger på.

Jag läser olika tidningar för att få uppslag till nytt material men fastnar i alla eländes nyheter – Pakistan, barnporrhärva och krogvåld. Allt går ju att skämta om heter det men just idag känns det trögt. Fast jag vet ju att det är så processen fungerar. Jag ska sitta och svettas och sedan när jag minst anar det får jag en idé.

Ibland kan jag sakna jobbet som timvikarie i hemtjänsten. Jag saknar människorna och det faktum att man gjorde sitt arbetspass och sedan gick man hem och då släppte man tankarna på jobbet.
Nu känner jag mig väldigt sällan ledig. Det är alltid något som borde göras. Tankarna att jag måste skriva nytt material finns alltid där.

Ska ringa runt och bestämma en dag och ses med några kollegor för att sitta och spåna. Ståupp komik kan ju bli riktigt ensamt ibland så då är det kul att träffas några stycken och tillsammans sitta och jobba. Man kanske har en idé om ett ämne man vill skämta om men man har kört fast och då kan det vara bra att få lite nya vinklingar på ämnet.

Idag ska jag också kontakta Norrköping Tidningar för att skicka över lite pressmaterial. Jag ska dit i nästa vecka för lunchstandup på Skandia teatern. Ska bli spännande.
Går folk och kollar på standup på lunchen?