Eftersom jag ska till Göteborg idag hade jag inte tid att vänta på dem utan fick åka till budfirman i Västberga och hämta datorn. Sedan körde jag bilen till kontoret, lastade in allt material till bokmässan och nu håller jag på att installera program i den nya datorn så att den kan följa med mig på resan.

När man arbetar för en liten organisation är det ofta så att arbetsuppgifterna är väldigt varierade och det man har särskilt anställda för i större organisationer får man hjälpas åt med i de mindre.
Det går bra i en organisation som vår, många ensamföräldrar är vana att vara den som fixar allt från matlagning, läxläsning, städning, till installationer och renoveringar.

Så fort datorn är i ordning så kör jag och så får vi se om jag hinner skriva mer idag. När jag kommer fram till Göteborg i eftermiddag kommer vi att ha ett inspirerande möte med lokalföreningen där. Det ser jag fram emot.