Ingrid Stenqvist, Halmstad,  Monika Palmqvist, Halmstad,  Ann-Britt Jansen, Arvika,  Annika Erlandsson, Trollhättan,  Lena Ljungqvist, Lidköping,  Monica Målberg, Ruda,  Gunilla Hollander, Ljungsarp,  Eva-Marie Öberg, Älandsbro,  Ann-Christin Jensen, Löddeköpinge,  Monica Olsson, Ockelbo,  Åsa Wallgren, Hägersten,  Eva Jansson, Säter,  Eva Andersson, Rockneby,  Serja Olsson, Arvika, Tamun Berglund, Halmstad,  Maria Nilsson, Lansjärv,  Anette Nygårds, Borlänge,  Annette Nygren, Bollnäs,  Jeanette Bonnier Ridell, Karlskrona,  Pia Landqvist, Köping,  Anette Karlsson, Deje,  Karin Jonsson, Stenungsund,  Maria Fälth, Aneby,  Eva Thuresson,  Tomelilla,  Marie Karlsson, Falköping,  Britt-Marie Persson, Ryssby,  Ingalill Jakobsson, Otterbäcken,  Eira Magnisson, Värnamo,  Lisbeth Palo, Ljungby,  Johanna Norman,  Säter,  Marke Holappa, Trollhättan,  Sari Velander,  Trollhättan,  Lisbeth Larsson, Råda,  Christel Stenmark, Lakene,  Marlene Fjällstedt, Vilhelmina,  Rita Mikkola, Hagfors,  Carina Fors, Töreboda,  Helena Klingborg, Ljungby,  Inger Öhrnell, Stensele,  Annika Wallin, Arvidsjaur,  Ulla Persson, Malmberget,  Inger Blom, Malmberget,  Anna Greta Eriksson, Bjurholm,  Karin Gustafsson, Bjurholm,  Marie Simonsson, Ekenässjön,  Maria Nilsson, Vilhelmina,  Eivor Pettersson, Gamleby,  Kerstin Alexandersson, Kinnarp,  Ulla Sthålberg, Härnösand,  Carin Pettersson, Norrköping,  Erna Olausson, Halmstad