Vi vann först 70 kronor och löste in vinsten i en tobaksaffär i närheten. När vi kom in i tobaksaffären kände jag en doft från barndomen.
Minnena strömmade över mig och jag kom ihåg mina mostrar i Värnamo som köpte Penninglotter i Cigarraffären i kvarteret där de bodde. Vi vann 75 kronor på de nya lotterna och löste in dem också, men vi vann inget mer.

Jag handlade på väg hem och när jag kom fram till kassan hade hon före mig glömt lägga avdelarpinnen efter sina varor, så mina grejer åkte ihop med hennes. Jag märkte inte det förrän jag hörde kassörskan fråga: Är detta Ditt också?
Själv är jag noga med att lägga den där pinnen efter mina saker, för jag har då ingen lust att betala nästa kunds varor också.

Det här med att blogga… Jag har skrivit sen jag lärde mig det och har fler än tjugo dagböcker i en låda. Numer skriver jag bara via datorn, antingen blogg, mejl eller dagbok i worddokument.
När jag började blogga för 2½ år sen skrev jag bara för mig själv då och då.
Men i takt med att fler och fler hittat mig och mina texter så känner jag lite lätt ”krav”. Måste jag följa en tråd? Måste jag vara rolig? Är det tillåtet att hoppa hittan och dittan i ämnena som kommer för mig?
Oavsett vad Du svarar fortsätter jag som jag börjat.  

Idag skiner solen och jag tänkte sitta på gården och läsa posten och en massa reklam som kommit senaste dagarna. Men det blir alltid problem när jag sitter i solen och vill läsa. Det funkar liksom inte…
Jag ser inte att läsa utan mina läsglas och jag ser inte att läsa i solen utan solbrillor och jag har löst detta problem sååå bra. . Min mamma sa ”Ful får man vara men inte dum” Nu tror jag inte att hon tyckte jag var vare sig dum eller ful, hon menade säkert nån annan…

Slut för idag – eller i alla fall för nu.

Pssst… Hoppas inte mina barn ser mig på fotot, de skulle skämma ihjäl sig – eller mig?

Annas bild