Vi var i konkurrerande tidning idag. Men bägge fotografer missade detta skådespeleri med sex söta möss som dansade in med prinsesstårtor som såg ut som stora gula ostar. Vår logga är ju två möss som sitter på en ostkant! Se gärna vår hemsida: www.ostkanten.com

Ostkanten
Klubben firade alltså fem år och själv har jag dansat i fyra. Det är det bästa jag gjort, att börja med dansen, för det är så kul. Jag gick på olika behandlingar, träning och sånt för ryggen innan, men inget känns så bra som detta. Inte lär jag bli bättre, men det blev jag inte av det andra heller. Nu blir jag dessutom glatt svettig efter ett pass, medan jag innan bara blev äckligt svett… Urk!

”perado” är förste gissare på bilden, men tyvärr är det fel. En mycket bra gissning måste jag i alla fall skriva.  En spegling är nästan lite rätt spår. Tack, kul att Du tycker att det är snyggt.

Återkommer!