Att reflektera över denna veckan?
När jag gjort det jag bestämt mig för har jag stärkts. Bland annat när jag lämnade ett förhållande som var våldsamt. Jag vet att jag kan klara situationer även om pressen är svår och jag har lärt mig att om man verkligen tror på något, så kämpar man för det och vinner till slut. Även om vägen dit kan vara svår.

Min nästa utmaning i livet tror jag att jag befinner mig i just nu: min rehabilitering och att komma tillbaka till livet och bli positiv, glad, trivas med mig själv, tro på mig själv och kunna återgå till arbetet igen.
Målsättningarna är till stor del samma, men motionen är ju en del av min vardag nu. Likaså hälsosam mat.
Och jag SKA fortsätta med detta även när jag är nöjd med min vikt. Det kan ju vara ett nytt mål!

Enklaste utmaningen under tiden som gått? Ja,  inget har varit enkelt precis, men att röra på sig var inte så svårt som jag trodde…

Nu är det inte många veckor kvar och det känns tråkigt. Ditt stöd, Bea, och dina uppmuntrande ord, det hjälper verkligen.

Kram
Mia