Reste en rejäl stolpe, spettade upp ett hål och satte ner den, den var typ 3 o en halv meter, och sen satte jag humle i hålet.
En humlestör alltså. Ser ståtlig ut.
Omgiven av en krans av halm

Sen kom min kompis Martin ut med sin lilla dotter som är skitsöt och heter Katja. Eftersom Martin är en kräsen typ vad det gäller mat så stekte jag upp lite Pitepalt jag fått av svärmor Anita från Arvidsjaur.
Med lingon, och till och med lilla Katja lät sej väl smaka.
Vi satt där i solen, humlorna surrade och Katja sa mamma mamma till Martin.

Han är barnledig och det tror jag han mår jävligt bra av, han brukar vara så sliten mellan familj och musikerlivet, han har suttit mycket på hotell och längtat hem, nu är han coolare på nåt vis, jag menar inte coolare så där stockholmskt-sippt utan lugnare och så.
Men lägenheten känns trång ibland säjer han och ibland tittar han i annonser efter hus, men det är ju totalt Kalle Anka, finns inte på kartan, det är flera miljoner för nån vedbod på Värmdö.
Vi hade flyt, vi köpte våran kåk för 500 000 1993, det var strax efter att fastighetsbubblan sprack. Och innan, som jag skrev igår, Ekerö blev nåt slags husinvesteringsprojekt.

Ja,man har haft flyt, sitter här, lite bredvid allting och ser bilarna försvinna in mot stan.
Men imorgon ska jag själv in, jag tar bussen, jag är en looser baby. Har inget körkort.
Då ska jag träffa min favvopräst Olle och snacka lite existensiell och psykologiska spörsmål som jag inte tänker belasta eder med och sen ska jag käka middag med min äldsta dotter när hon slutat jobba på dagis (jag ska för övrigt få vara Gubben Groda på dagiset hennes, när dom ska släppa ut grodor som jag gav dom i form av grodyngel från dammen i trädgården, dom har dom i ett akvarium och ska släppa ut dom på Djurgården, då får jag vara med och va Gubben Groda, det ska bli kul).

Hon tillhör också, precis som sin mor den delen av familjen som sliter som fan, heltid, och detta för en lön på 15 000. Innan skatt.
Jag tror folk i regeringen som vi har nu inte kan föreställa sej hur det är, en del utspel dom kommer med vittnar om det t.ex. när dom vill sälja ut allmännyttan och så är det värsta nyheten för dom att folk i förorterna inte får låna på bank!

Nej, jag passar på att säja det igen, Ylva, se till att förhandla upp min dotters lön, annars tror jag hon går i strejk!!
Eller det vet jag inte, har inte frågat henne, men det borde hon fan göra!!
Det ska jag säja åt henne i morgon.

Yngsta dottern sitter och gör läxor, Karin är på väg till Umeå.
Vi åt en middag ihop, jag hade massa bönor över som jag inte fick plats att plantera i trädgården, dom tog jag, och så en burk vita bönor i tomatsås, jag silade av tomatsåsen för att den är rätt äcklig (i kompostburken givetvis) och gjorde en egen tomatsås med vitlök och chipotlechili, ni vet kanske sån där rökt chili och så kokte jag ihop det, koriander och persilja därtill.

Är jag trivial nu? Men jag skulle ju skriva vad som rör sej i mitt liv och just nu rör sej dessa små bönor.
I mej!
Nu tror jag att jag rundar av med att gå ut i kvällsolen och dricka en liten go o kall folköl som jag köpte på affärn i dag.
Sen blir det en ny bok, har just avslutat Sisela Lindbloms De Skamlösa, väldigt bra, nu blir det Herrarna i skogen av Kerstin Ekman.

Är den bra så kanske jag är vaken till 11, är den trist somnar jag halv 10. Jag är en ordentlig gubbe jag.