Jag fattar inte riktigt motsättningen mellan lantisar o stan, själv har jag flyttat ut från stan på halvlandet (Ekerö, som för övrigt är en riktig moderatskitkommun, men med vacker natur och en del kul gamla flummare i buskarna) och jag tycker det är skönt att slippa tricken och alla reklampelare.

Jag tror också det finns en myt om Stockholm att det är hårt och så där, att det är nåt slags litet New York och kanske är det så att när man flyttar dit så kör man den hårda stilen för att inte verka töntig.

Jag gillar inte det där med att va ball och dissa folk hela tiden, sådär Ebba von Sydow-artat….jag håller på att läsa en bok av Sisela Lindblom, De Skamlösa, och jag blir illa berörd som en gammal engelsk fröken, är det så här det är att vara nästan 30 nuförtiden och jobba i mediabranschen?
Cyniskt och alla är på sin vakt,alla ser varandra som språngbrädor.

Då har dom lyckats jävligt bra med sitt värv, Idoljuryn mfl som sprider sina dåliga vibbar om vem som är bäst och vem som är sämst.
Tycker jag.
Men boken är bra och jag läser vidare.

Det har vart så mulet idag så jag passade på att göra massa sånt där trist som jag måste, pröjsa räkningar, skicka fakturor för spelningar jag gjort. Skittråkigt. Men nu, när klockan är halv 9 på kvällen, tittar solen fram, familjen är i Ekerö centrum och tjackar godis.
Jag tror jag går ut ett slag och tittar, det blir så grönt när det har regnat på våren.

Har ni hört Med ögon känsliga för grönt med Barbro Hörberg?
En superhäftig låt. Som gjord för en sån här dag.
Säj till bara så lägger jag upp den på min myspacesida http://www.myspace.com/124449594

 Imorse satt jag och läste ute på verandan och regnet smattrade.Det var jävligt skönt. Då läste jag om gruvarbetarstrejken, folk har ju kallat det för en lyxstrejk och jämfört med till exempel Kommunalares löner, och det är ju verkligen sant att behovet av löneökningar är som störst just för kommunalarna (Gå på och kräv det också, Ordförande Thörn, blir det fajt ställer jag upp i 180!!), men om man som gruvarbetarna sett LKAB gå med en vinst per år som skulle bli 1,95 miljoner spänn per anställd och år kan man ju haja att dom vill ha en del av kakan, eller hur.

Överhuvudtaget är det ju som så att Sverige har en aldrig tidigare skådad bra ekonomi, ändå hör man hela tiden, speciellt inom det offentliga, att vi inte har råd.

Samtidigt som större och större bilar blockerar gatorna i innerstan och soptipparna fylls med widescreentv-apparater från förra året, så nånstans i detta land finns det en jävla massa pengar.

Så Ylva, Thörn alltså, ta fram storsläggan och visa vilka det är som håller det här landet flytande!!!