Men eftersom det är min lediga dag idag ska jag med min fru Eva ta en runda i behagligt tempo i naturen, bara för att komma ut och gå.

Att gå min slinga har blivit ett ”måste”, fast jag känner att jag ibland skulle vilja ge tusan i det. Men när  man väl kommer iväg är man uppe i det och tankarna virvlar omkring.
Jag har slängt bort musiken i örat för att i stället insupa naturens ljud och lösa problem under gångens olika tempon. Har blivit något stel i vaderna men stretchar ordentligt efter varje snabbgående  promenad, så det är nu klart bättre!

Har också hittat ett hopprep, som legat gömt i en byrå.  Jag hoppar ett par varv efter gången och sedan ”rullar” jag på bollen för att avsluta med fjädern innan duschen väntar. Det är faktiskt skönt med en ledig dag att vila upp sig på, men motion fyra dagar i sträck är helt OK nu. Det enda jag undrar över är varför vikten inte sjunker, som den gjorde i början. Kan det vara för att muskler väger mer?

För övrigt är allt OK och det känns att kroppen håller på att återgå till den ursprungliga, sakta med säkert.
På återhörande.

Hälsningar Stefan