Har vilat en dag av sju som du sa och tyckte det var bra, för hur det än är gör det lite ont i muskulaturen när man skottar omkring i grönskan för att tillfredställa behovet av motion.

Jag går på toa varje dag två -tre gånger. Om det är normalt vet jag inte, men så har jag gjort tidigare också. Fast jag har aldrig direkt analyserat avföringen. Men den ser bra ut varje gång.
När det gäller rökningen förstår jag att du vill få mig dit där jag egentligen borde vara…alltså sluta röka eller åtminstone inse hur mycket jag röker.
Jag förstår ju att om jag går två steg framåt, så tar jag samtidigt ett steg bakåt med rökningen i bagaget. Men ännu är jag inte riktigt mogen att ta beslutet. Jag röker 25-30 föraktade cigaretter per dag. De kunde egentligen vara hälften så många när jag tänker efter vilka som smakar ”bra” kontra ”bara puffa på.” Kanske ser jag över den biten lite senare…

Det var allt för den här gången!
Hälsningar Stefan

PS. Hur går det för mina två kompanjoner!? DS