Den här veckan ska du utmana dig själv genom att genomföra eller gå på någon form av aktivitet som du inte gjort förut. Det behöver inte vara ett träningspass, utan kan också handla om någon form av behandling eller en upplevelse.

En timme morgonpromenad varje dag. Tre gånger styrka med bollen, se tidigare program.
Det är viktigt att du är fullt frisk innan du gör ovanstående. Börja att gå i 20 minuter och öka på med 10 minuter per dag när du börjar igen.

Fortsätt med en kost fri från mjölkprodukter och spannmål. Komponera ihop en allsidig matsedel med saker från alla grupper, det vill säga kolhydrater, fetter och proteiner till alla måltider. Ät mycket frukt och grönt.

Det finns tillfällen i livet som vi upplever att vi inte kan kontrollera. Vi bara flyter med eller det känns som om något annat styr. I själva verket kan vi många gånger göra medvetna val och välja olika vägar beroende på hur vana vi är att ta in de olika intryck vi utsätts för.
Det finns många olika sätt att träna på det här.
Inom idrottsvärlden har man länge arbetat med såväl den fysiska som den psykiska prestationsförmågan. I det dagliga livet är det inte lika vanligt att man gör det, om man inte redan ”kört fast”.

Ett sätt att utmana sig själv är precis det som ni redan har gjort genom att delta i Kom i form med KA: Ni tränar upp er och utmanar er själva att genomföra något ni inte kan förutse.
Detta  kommer ni att ha med er hela livet och ni kommer att, medvetet eller omedvetet, ha nytta av det oavsett vad ni sysslar med i yrkes- och privatlivet.

Att reflektera över:
Hur förhåller jag mig till nyheter och nya saker?
Hur upplevde du den nya aktiviteten du gjort under veckan?