Min mat ska vara god, kryddig och lättlagad. Jag väljer nyttigheter med inte så mycket sött och fett och absolut inget vitt bröd. I affären försöker jag göra bra val, men de måste passa plånboken. Jag går dock numera till hyllor och avdelningar där jag inte lagt så mycket tid innan!

Att utesluta mjölk och spannmålsprodukter har väl inte varit det lättaste, eftersom jag gärna vill äta yoghurt till frukost och turkisk yoghurt i olika röror senare på dagen. Magen har mått lite bättre denna vecka, men om det beror på det jag uteslutit vet jag inte.
Att göra en egen matsedel var svårt, men jag hade ändå stort stöd av dina matsedlar och de bra matvaror vi har på listan
Tack vare listan känner jag att jag har redskapen för en allsidig kost. Men man är väl lat och bekväm, så de två veckorna vi fick färdigskrivna matsedlar var lättare.

Solen skiner och himlen är blå här i Skåne. Jag känner att jag nu är full med energi igen.

Kram!
Mia