Det här känns mycket tråkigt, men kanske har du förslag på  några motionsformer jag kan göra ändå? Jag vill ju inte behöva hoppa av programmet, jag vill röra på mig, men hur och med vad?

Har druckit mycket vatten och grönt te, ätit dinkelspagetti, råris och quinoa, krossad tomat i maten och oxfärs. När jag lagat  mat till barnen har jag tänkt på att göra mat till mig med de rätta sakerna.
Kroppen mådde ju mycket bättre av promenader och bollövningar, nu känner jag mej bara uppjäst och eländig.
Eftersom jag var feberfri idag tänkte jag att jag försiktigt skulle göra lite benövningar på bollen. Men nä, det gick inte, luften hade gått ur en hel del, så jag får åka och pumpa den i morgon.
Jag har också reflekterat över veckans uppgifter! Men min självbild är väl inte den bästa. Jag känner mig fet och ful. Och mitt tålamod är noll.
Jag måste lära mig att tro på mig själv och att utöka mitt sociala nätverk. Jag har idag ingen som jag umgås med, utan det är bara jag och mina barn. Och mina föräldrar, som behöver min hjälp.
Att promenera är en socialt jobbig situation eftersom jag inte vill träffa någon jag känner. Men jag kämpar på och vet att jag måste bryta min isolering för att må bättre.

Det här blev ett negativt brev, men det är så det har varit denna veckan. Jag försöker ändå tro och hoppas att jag ska komma igen. Förhoppningsvis är febern borta nu och förhoppningsvis blir mailet nästa vecka mycket gladare.

Kram Mia