Det jag tar med mig till nästa vecka är att jag faktiskt mår lite bättre de dagarna jag har promenerat. Denna veckan SKA jag gå en timme varje morgon före frukost.

Nu är jag stenförkyld och hostig, har ont i bröstet och är småfebrig. Det känns tråkigt att jag skulle bli sjuk nu, men jag var ändå ute och promenerade klockan sju i morse. Fast jag orkade bara en halvtimme  och ska gå en halvtimme i kväll också.  

Förra veckan hade barnen sportlov, så vi hade sovmorgon och någon morgonpromenad blev det inte förrän vid 10-11. Jag gick varje dag och tränade på bollen så gott jag nu kommer ihåg rörelserna.
Vissa dagar är det tufft att ge sig ut. Det stormar, snöar eller regnar,  men när man gått ett tag i rask takt med hög musik i öronen så känns det bra.

När det gäller motionen ligger jag nog motivationsmässigt på en 7:a på en skala från 1 till 10. När det gäller maten ligger jag väl på runt 7-8 eftersom jag tycker det är jobbigt med sallad och grönsaker. Keso äter jag absolut inte. Men köttfärsbiffarna i tomatsås med bulgur var jättegoda!
I det stora hela känns det väl bra, förutom förkylning och skoskav. Jag har gett mej tusan på att jag ska lyckas med detta, även regniga och stormiga dagar.
Hade tänkt prova att simma på onsdagkväll.

Hälsningar Mia