Därför får du nu lära dig fokusera på en sak i taget, så det känns rimligt för dig. När du successivt ökar dina kunskaper blir det också lättare att arbeta med förändringarna även efter våra veckor tillsammans!

Motion:
Promenera en timme varje morgon och gör två styrkepass under veckan.

Pass 1
Styrkeprogram med boll
Benlyft 20 x 2
Arm och bensträck 10 x 2
Sit ups 10 x 2

Pass 2
Styrkeprogram med boll
Se ovan

Matsedel:
Planera veckans mat och använd gärna recept, men byt ut mjölkprodukter mot havremjölk och havregrädde (eller soja). Till lunch äter du gårdagens rester. Till mellanmål på eftermiddagen äter du keso med tre kalkonskivor. Ingen alkohol.

Förslag till middagsmat
Tisdag:   Kyckling med ris
Onsdag:  Köttfärsbiffar i tomatsås med bulgur
Torsdag: Fisksoppa
Fredag:   Köttgryta med quinoa
Lördag:  Fläskfilé med Rotfrukter
Söndag:  Omelett