Johanna Agus AnderssonUtgångsläge
– Sen jag träffade Muzaffer för sju år sen har jag gått upp tio kilo! Han är pizzabagare och jag älskar pizza med oxfilé och bearnaise. Jag äter  aldrig frukt och grönt och sällan frukost, men däremot smörgåsar, godis och chips. Jag tar bilen om jag så bara ska 200 meter och röker
tio cigaretter om dagen.
–Min kollega Kristina Theander är också friskvårdsansvarig. Hon fick mig att skicka in brevet till KA.

Målsättning
– Jag vill hitta en rolig träningsform så jag kommer i gång. Och jag vill lära mig äta rätt varierad och snabblagad mat så jag inte tröttnar. Valken på magen ska bort! Helst vill jag gå ned 10 kilo, men det är OK med fyra-fem.
– Jag vill helt enkelt bli starkare fysiskt och psykiskt, så jag får bättre självförtroende.

Min dag med Bea
– Helt fantastisk. Menmer intensiv än jag trott. Jag känner nu att jag kan förändra min livsstil, lärde mig ju så mycket om kost och träning som jag inte hade en aning om. Inte minst hur viktigt det är att äta
frukost.
–Jag är nu i gång med morgonpromenader och det känns riktigt skönt.