Därefter kommer Krister Örnfjäder kommunalare i Riksdagen. Han berättar om vad som är på gång i Riksdagen och klargör vilka frågor som diskuteras där respektive vad det är som kommer från Regeringen. Mycket intressant avsnitt.

Därefter kommer Carolin Helmersson Olsson också hon gammal kommunalare, men arbetar på partiexpeditionen på Sveavägen 68. Hon redogör för vad som är på gång i partiet och i SFU. Vad man diskuterar för gemensamma strategier och frågor tillsammans med LO –förbunden.
Sedan är det dags för Lena Nilsson fackligt politiskt ansvarig på förbundskontoret.
Hon ger oss Kommunals syn på det fortsatta arbetet fackligt politiskt under året.
Vad Kommunal måste arbeta med för frågor under mandatperioden. Hur vi ska visa att vi är den kraft vi är.

Konferensen avslutas kl.17.00
Sen följer en gemensam middag för deltagarna.