Det rullar på fint och även våra riksdagsmän har varit med ut. Det har varit bra diskussioner på de ställen de varit.

Precis som jag misstänkte igår, så är hästarna med i de lokala medierna.

Läste också om den stackars kvinna i Stockholm som i januari ertappades med elva svanar i sin lägenhet. Nu är hon på gång igen. Igår påträffades hon med en svan i en påse. Den stackars svanen hade fastnat i ett fiskedrag. Hon ville ju bara hjälpa till ????
Jag som bor i ett län med svanen som landskapsdjur tycker att det kanske är tur att inte den kvinnan bor här. Hon verkar ha vigt sitt liv åt just svanar. Hoppas svanen får hjälp med fiskedraget och att någon stödjer kvinnan.

Inget medlarbud ännu från OPO till industrin. Vi får väl se om det kommer till helgen?

Ska nu läsa min mail och svara på de frågor som jag inte hunnit med.