Är idag inne på TV4 och jobbar.
************reklam: kolla sändningen ikväll; 19.00. Sveriges bästa nyhetsprogram! slut reklam*************
Och (asch, reklam igen)
************fortsätt kolla TV4. Inom kort dyker det upp oerhört spännande reportage ifrån Afrika, signerat undertecknad. Bland annat i Mera Väder, program i TV4 Plus, som borde sändas i vanliga kanalen.************
och när jag ändå är inne i reklamträsket;
Känner ni någon som är sjuk och behöver blommor, eller om ni bara ska bort på middag ikväll – bästa blomsteraffären i hela Stockholm har öppnat i mitt kvarter. Unique, heter den. Jag blir glad varje gång jag går förbi: innehavaren ställer ut vackra blommor på trottoaren, och så binder hon vackrast buketter och slår in dem sådär fint i cellofanpapper. Och – det är inte ens särskilt dyrt! Ligger på Ringvägen, i kvarteret mellan Södermannagatan och Bjurholmsgatan.
Slut-reklamat nu.

Undrar istället hur google egentligen fungerar?? Har gmail som jag sitter och skriver detta i, och till höger på min sida finns ett gäng sponsrade länkar, halvmärkliga. Överst står: ADHD – känner du till symtomet? Undrar om de scannar av ens surfbeteende och helt enkelt bestämmer sig för att; den där, hon måste vara störd på nåt sätt!
Eller?? Kanske ”Storebror ser dej” bör bytas ut mot ”Google ser dej”.
Borde kanske uppmana vår knäppa försvarsminister att lägga ner avlyssningsförslaget (där FRA får galet stora befogenheter) å istället kontraktera Google? Enklare så.