En underbart vacker vy, med den isbelagda Storforsen i bakgrunden kommer att visa sig då när jag blickar ut från hotellfönstret. Till hotellets fördel kan nämnas att i toalettutrymmet som är fräsht och väl tilltaget, så är toastolen och tvättfatet högre upp än i dom flesta andra hotell. Här behöver man inte lida alla världens kval när bestyren är överstökade och proceduren med att räta upp sig genonförs.
 
Alla Hjärtans dag! Vad har du tänkt göra åt det? En blomma till älsklingen hemma eller kanske bjuda på en semestertripp? Med fördel hit upp till norr! Det finns utrymme här uppe i för allehanda aktiviteter. Själv nöjer jag mig med att skicka ett SMS!

Avd. Stockholms län välkomnas hit upp till Kiruna i slutet på mars. Jag har hjälpt till att komponera ett utflyktspaket med bl.a. besök i Kirunagruvan, ni vet världens djupaste underjordsgruva, besök och allehanda förlustelser i Jukkasjärvi ICE Hotel. Menyförslagen innehåller mycket av våra specialiteter häruppe, bl.a. fjällröding och renkött, som för övrigt är en ren njutning. Renkött är en delikatess som stora delar av svenska folket har missat.

För övrigt fortsätter dom svenska framgångarna vid dom alpina VMen i Åre! Förhoppningsvis fortsätter framgångarna för di svenske när det är dags för dom riktiga skidmästerskapen (längdåknings-VM) borta i Sapporo i Japan. Vill påminna att här tog en av de stora svenska skidåkarna, nämligen norrbottningen Sven-Åke Lundbäck OS-guld på 15 km år 1972!

Till i eftermiddag vill jag skicka en efterlysning som lyder:
”Nystartsjobb” – Vad är det?
Många har hört talas om det, men ingen kan säga vad det är för något?

Hör gärna av er, för eftermiddagens tema i detta forum blir det som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen arbetsmarknadspolitik. Klockan är 06:00, på med träningskläderna. Glöm ej reflexen!
 
Rolf Hagebjörk
Kommunal Norrbotten
Ordförande sektion 22
Kiruna