Frågorna: 
1. När grundades papperstidningen Kommunalarbetaren?
Rätt svar: 1910
 
2. När hade webbversionen premiär?
Rätt svar: 1999
 
3. Kommunalarbetaren på nätet har fått en fin utmärkelse, vilken?
Rätt svar:  Svenska publishingpriset
 
4. Vilket år blev KA årets tidskrift Fackpress?
Rätt svar: 2006 
 
5. Vem är ansvarig utgivare för KA på nätet?
Rätt svar: Liv Bäckström
 
6. Vad heter webbredaktören?
Rätt svar: Tobias Holmqvist
 
7. Vad heter vår avdelning för livsstil, arbetsliv, trädgård, mat och komsument?
Rätt svar:  Liv & Hälsa
 
Följande 25 hade alla rätt och får en Triss-lott med posten:
Gunvor Hansson, Kolmården, Tobias Palmkvist, Linköping, Gunilla Lindström, Lomma, Britta Wärnström, Linköping, Ingegerd Skoglund, Linköping, Rut Skoglund, Mariannelund, Berit Axelsson, Halltorp, Wanja Eriksson, Varberg, Mattias Biller, Halmstad, Bernt Karlsson, Landvetter, Annica Jonsson, Norsjö, Eivor Sjödin, Härnösand, Ove Andersson, Vårgårda, Marik Aula, Fristad, Katharina Stammler, Stockholm, Anders Olsson, Vårgårda, Anna Möre, Örebro, Jonathan Hedén, Göteborg, Nina Edlund, Björna, Birgitta Sjötång, Nybro, Veronica Hugoh, Mjölby, Lennart Ekman, Ånäset, Karolina Olofsson, Malmö, Maude Hamberg, Sundsvall, Marcus Gjertz, Borås