Hur kan något så pass skitigt och halvmjukt trycka ned dig i dyn så?Varför fästa sig vid något smutsigt som du där längst inne i dig själv kännt att det är en reastövel med hål i från det billigaste varuhus du kan hitta.Varför?Kanske för att du själv var en fot utan strumpa,utan något som helst som värmde dina frusna fötter och iskalla tår.Kanske tanken var att en trasig stövel kan ge lite värme ändå?Att man sen glömmer att dra in tårna för värmens skull,eller att stoppa stöveln med ett mildrande mjukt hö,det får man väl rå för själv.Därför ligger jag här nu.Jag glömde!Man får skylla sig själv.Lär dig springa barfota så fort du lärt dig gå,det härdar!Tag aldrig emot stövlar,nya eller begagnade för de värmer inte,de leker i leran tills dina fötter domnat av i sörjan och du önskar att du fötts utan!