Den här filmen skule vara bra mycket intressantare om det gick att tro på den minsta.

Folk blir infekterade och förvandlas till bestar som spyr kaskader med blod på 10-20 sekunder! Please. Väl smittad vill man bara ha ihjäl alla men varför inte andra sjuka? Om man är så galen hur lyckas man då bilda gäng med andra galna?

Och vad har hänt med kropparna av de miljonerna invånare i London? Kom aliens och städade upp gatorna? Och alla bilar? Jaha, så man evakuerade dem. Men vad hände med alla fordon utanför London då? Blev de prydlligt parkerade någonstans?

Intressant är också att ett gäng friska militärer tappar all sans och vett vad gäller mänsklighet på bara 28 dagar!!! Visst, det är ju män och de är ju militärer (märk ironin här), men jag tror inte på det.

Filmkritikerna har varit på tok för generösa med denna kalkonrulle!