Vem ser,vem hör om inte du berättar.Vem lyssnar till dina ord,till dina meningar ,som du egentligen vill säja.Men vad är det som får dej att vackla,att misstro?

Att tveka och ändå bära din historia så

tappert.Ensam,omtumlad,sviken och rädd

för att bli sårad.Att få än mera tyngd i det redan tunga livsbagaget.Vågar du ge din hand i någon annans.Vill du men ser hinder av grubblerier som spelar spratt med tankarna.Känslorna som känns av allt tvivel och hopp. Handlingens förlamande effekt. Och framfartens klippta vingar.

Hjärtats perspektiv,själens lust,förnuft -ets vädjan om mod.Så hur tänker du,hur känner du.Förmår du att svara på det nu.

Eller behöver du andas ordentligt först.
Och gå in i tystnadens rike och finna ro ,finna ljus, finna din väg. Finna den du är och skåla med månen.Med drycker från frihetens fruktträdgård.Och dansa under stjärnorna o’ njuta av all tystnads svar Svaren inom dej som du kan få när ditt innersta rum lyser igenom varje ord,som har stor betydelse för dej.Så du vem ser och vem hör om inte du berättar. Nån dag , kanske imorgon och kanske till mej. Jag finns här och tar emot det du vill ge och jag ska vårda och värna dina ord.

Det lovar jag. Innerligt såsom ett en

tänd låga vackert brinner för dej,evigt.