Jag tror inte din kropp säger ifrån för att du arbetar, utan att din trötthet kan ha helt andra orsaker. Hur ser dina kost- och motionsvanor ut? Äter du kolhydrater, fetter och proteiner tillsammans med frukt och grönsaker i den mängd du behöver? Finns någon energi kvar till motion?

Att jobba inom vården är tungt och ställer stora krav på kroppen, vilket gör att det är ännu viktigare att vara förberedd både fysiskt och mentalt. Du behöver hitta en balans mellan motion, bra kost och vila. Sedan är det ju alltid en anspänning att börja ett nytt jobb, liksom när man börjar studera eller något annat ovant. Det brukar ta några veckor att komma in i nya rutiner. Men försök ladda med vettig mat i stället för mycket kaffe. En frisk tjej på 20 år ska normalt ha energi över till andra saker än att bara jobba. Jag tycker du bör söka läkare och ta några prover för att utesluta bristsjukdomar, som ger liknande symtom som dem du beskriver. Till exempel brist på B12 och underproduktion i sköldkörteln. De kan behandlas enkelt med rätt medicin.