Det verkar svårt att reda ut vem som sagt vad och jag misstänker att det heller inte är någon vits med att försöka göra det. Men självklart ska man inte bete sig så här slarvigt med handlingar, det är under all kritik! Liksom att dessa ”beskrivningar” är på så låg nivå och fokuserade på problem att de är helt värdelösa.

Jag tror inte heller att det skulle bli lätt att formellt driva den här frågan vidare. Däremot kan den kanske bli ett avstamp till en bättre framtid på jobbet för både er och er nya arbetsledare. Mitt förslag är att var och en av er ber om ett enskilt samtal med henne. Berätta att ni tycker att hon är slarvig och fråga henne vad hon personligen tycker om er.

Hon måste nämligen ta itu med det här problemet för att själv kunna fungera på sin nya tjänst. Annars är det ju kört från start. Nu handlar det om framtiden och hanterar ni frågan på det sätt jag föreslagit tror jag att det kan bli början på något bra.