Minoo (Melinda Kinnaman) möts på flygplatsen när hon kommer hem från USA. Av pappans min när han ser hennes tajta byxor och bara mage anar man vad som komma skall: ytterligare en film med en invandrarpappa som i raseri vaktar över dygden hos familjens kvinnor.

I detta fall är kampen förgäves. Hustrun har ihop det med en symaskinsreparatör, den förlovade dottern har sex med fästmannen i hissar och soffor. Allra värst är det med Minoo, förstår man efter ett tag. Gång på gång spelas hennes minnen från porrfilmsinspelning och striptease i USA upp.

Allt går ut på att smyga för pappa. Ett och annat blir upptäckt, raseri följer, sen suckar man lite och äter middag tillsammans. Familjens tyranni är något givet och ifrågasätts inte på allvar.

Blandningen av proffs och amatörer gör skådespeleriet ojämnt. Bäst är gamla farmor (Bibbi Azizi) som snokar, moraliserar och tröstar.